WORLD COMBAT GAMES 2023

International aikido federation (IAF) izabrala je  i Hrvatski aikido savez da predstavi aikido vještinu na World Combat Games 2023. u Riyadhu, Saudi Arabia.

Poziv IAF-a upućen je određenom broju njenih članica, te je ovim pozivom kao i prošlogodišnjim za World Games – USA, ponovno potvrđena tehnička kvaliteta  HAS-a i hrvatskih nosioca majstorskih zvanja u aikidu.

Član kluba  “Aikido-Gen Ki”, Kaštel Sućurac, DAVOR LICHWA, kao jedini predstavnik  Hrvatskog aikido saveza, pod pokroviteljstvom HOO-a, predstavlja Hrvatsku na World Combat Games 2023. u Riyadhu, Saudi Arabia.

 Želimo mu uspješan nastup i sretan povratak kući.

The World Games 2022

   

Predstavnici HRVATSKOG AIKIDO SAVEZA na

                            The  WORLD GAMES 2022,Birmingham, USA

     

 

DAVOR LICHWA, 3.DAN aikikai           SRĐAN ORŠULIĆ, 3. DAN aikikai

                                             

                                                   

Na 10-dnevno međunarodno višesportsko događanje pod potporom Međunarodnog olimpijskog odbora, te krovne međunarodne aikido institucije  IAF (International aikido federation), Davor Lichwa iz aikido kluba “Kaštela-Gen Ki”, Kaštel Sućurac i  Srđan Oršulić iz aikido kluba „Bonaca“ , Split, predstavljat će Hrvatski aikido savez koji je izabran od strane IAF-a za prezentaciju aikido vještine na ovom velikom svjetskom događanju.

Priznanje HAS-u i našim predstavnicima je tim veće što je IAF pozvao samo 10 nacionalnih saveza, odnosno država članica.

Svjetske igre održavaju se u Birminghamu, Alabami  u periodu 7.-17.07.2022. godine. Očekuje se oko 3600 sportaša iz stotinjak zemalja.

Čestitke našim predstavnicima uz sretan put i povratak!