WORLD COMBAT GAMES 2023

International aikido federation (IAF) izabrala je  i Hrvatski aikido savez da predstavi aikido vještinu na World Combat Games 2023. u Riyadhu, Saudi Arabia.

Poziv IAF-a upućen je određenom broju njenih članica, te je ovim pozivom kao i prošlogodišnjim za World Games – USA, ponovno potvrđena tehnička kvaliteta  HAS-a i hrvatskih nosioca majstorskih zvanja u aikidu.

Član kluba  “Aikido-Gen Ki”, Kaštel Sućurac, DAVOR LICHWA, kao jedini predstavnik  Hrvatskog aikido saveza, pod pokroviteljstvom HOO-a, predstavlja Hrvatsku na World Combat Games 2023. u Riyadhu, Saudi Arabia.

 Želimo mu uspješan nastup i sretan povratak kući.

Preliminarna rangirana lista sportaša za upis u I. razred srednje škole za školsku godinu 2023/2024

Objavljena je Odluka o upisu učenika u I. razred srednje škole u školskoj godini 2023/2024.

HRVATSKI AIKIDO SAVEZ :  preliminarna rangirana lista športaša za upis u I.razred srednje škole (lista)

Na listi se nalazi samo jedan član Hrvatskog Aikido Saveza.

The World Games 2022

   

Predstavnici HRVATSKOG AIKIDO SAVEZA na

                            The  WORLD GAMES 2022,Birmingham, USA

     

 

DAVOR LICHWA, 3.DAN aikikai           SRĐAN ORŠULIĆ, 3. DAN aikikai

                                             

                                                   

Na 10-dnevno međunarodno višesportsko događanje pod potporom Međunarodnog olimpijskog odbora, te krovne međunarodne aikido institucije  IAF (International aikido federation), Davor Lichwa iz aikido kluba “Kaštela-Gen Ki”, Kaštel Sućurac i  Srđan Oršulić iz aikido kluba „Bonaca“ , Split, predstavljat će Hrvatski aikido savez koji je izabran od strane IAF-a za prezentaciju aikido vještine na ovom velikom svjetskom događanju.

Priznanje HAS-u i našim predstavnicima je tim veće što je IAF pozvao samo 10 nacionalnih saveza, odnosno država članica.

Svjetske igre održavaju se u Birminghamu, Alabami  u periodu 7.-17.07.2022. godine. Očekuje se oko 3600 sportaša iz stotinjak zemalja.

Čestitke našim predstavnicima uz sretan put i povratak!